Halfen HEK (AR) App

Halfen HEK (AR) App

HALFEN HEK is een innovatie oplossing voor een snelle eenvoudige ...

App details


Sponsored Links
1.2.0
7.0 and up
Everyone
1+
1

0 (0%) votes

App description


HALFEN HEK is een innovatie oplossing voor een snelle eenvoudige droge verbinding van prefab betonelementen zoals betonnen casco’s voor grondgebonden woningen. HALFEN biedt de mogelijkheid de HEK prefab verbindingen in een prefab casco te bekijken in AR.

De HEK prefab verbinding biedt de mogelijkheid prefab betonelementen snel en eenvoudig met zeskantbouten en contraplaten duurzaam constructief te verbinden. Geen wachttijden meer voor laswerkzaamheden of uithardingstijden van mortelverbindingen. Met HEK kan een prefab casco in zeer korte tijd verticaal gemonteerd worden.

De voordelen van de HEK prefab verbinding op een rijtje:
• Snel en economisch
• Verstelbaar in alle richtingen
• Direct belastbaar
• Voorzien van Zulassung

HALFEN is één van de toonaangevende internationale bedrijven met producten en bijbehorende technische oplossingen voor de bouw en industriële toepassingen. Architecten en ingenieurs maken in hun projecten gebruik van onze producten en onze technische software.
Bouwbedrijven, betonfabrieken en dealers gebruiken ons omvangrijk assortiment van producten voor de prefab bouw, woningbouw, weg- en waterbouw, transport en infrastructurele bouw.
Klanten in de industriële bouw raadplegen HALFEN voor technische oplossingen in de machinebouw, auto-industrie, installatietechniek, de chemische industrie en andere industriële toepassingen.

Ons doel is op maat gemaakte oplossingen te bieden met de hoogste eisen aan kwaliteit, veiligheid en technologie.

Wereldwijd is het bouwen met prefab betonproducten een succesvolle en groeiende trend. En terecht: de prefabricage van betonnen elementen in de fabriek waarborgen niet alleen de kwaliteit, maar ook de consistentie in productie als gevolg van een weersonafhankelijke omgeving. Het vermindert ook de bouwtijd op de bouwplaats en is daardoor bijzonder economisch.

De HEK prefab verbinding is een innovatieve oplossing voor een snelle eenvoudige droge verbinding van prefab elementen, zoals betonnen casco's voor grondgebonden woningen. Door het vastschroeven van de HEK prefab verbinding aan een geschikt bevestigingsanker, zoals bijvoorbeeld DEMU T-FIXX®, DEMU boutanker of DEMU staafanker, kunnen alle soorten prefab elementen eenvoudig en veilig aan elkaar geschroefd worden en is de verbinding op de bouwplaats direct belastbaar.

In deze HEK app kunt u uw eigen prefab casco genereren en de HEK verbindingen in het casco visueel waarnemen. De app beschikt naast de configuratie tevens over alle bijbehorende technische documenten en de HEK-video. Kortom, alle informatie over de HEK prefab verbinding in één app!

You may also like these apps