How about mom App

How about mom App

Als je moeder wordt zit je met veel vragen. Over de bevalling en ...

App details


Sponsored Links
1.0.8
5.0 and up
Teen
1,000+
1000

5 (100%) 20 votes

App description


Als je moeder wordt zit je met veel vragen. Over de bevalling en de kraamtijd. Over jouw lichamelijke herstel en gezondheid, en over je emoties en gevoelens. How about mom is jouw gids in het eerste jaar moederschap. Jij zorgt voor de baby, wij zijn er voor jou.

Advies van experts
Gebruik de symptomenchecker voor informatie over postpartum klachten en kwalen, zodat je snel antwoord krijgt op de vraag ‘Is dit normaal?’. Krijg advies van ons team van medische professionals uit de geboortezorg en experts uit de gezondheidszorg.

Wat je kunt verwachten
“Had iemand me maar verteld dat...”: iedere nieuwe mama kan een voorbeeld noemen van iets wat ze graag had willen weten, voordat ze moeder werd. Wat kun je verwachten in het eerste jaar als moeder? Je vindt in de How about mom app het meest uitgebreide overzicht van alles waar jij als moeder mee te maken krijgt: van nachtelijk zweten, hormonen en naweeën tot intimiteit, (schoon)familie en terug naar je werk gaan.

Dagelijkse inspiratie
Of je nu een kinderwens hebt, zwanger of al mama bent: we geven je dagelijks de beste tips en adviezen van medisch professionals en inspirerende quotes van andere moeders. Sla je favorieten op of stuur ze naar een mom friend.

How about mom Class
Ga voor verdieping en persoonlijke ontwikkeling. How about mom Class biedt je premium audio en video cursussen. Of je nu weer wil sporten na de bevalling, goede bekkenbodemoefeningen wil krijgen of op zoek bent naar ontspanning, meer voldoening tussen de lakens of liefde voor je nieuwe lichaam. Alle experts op het gebied van jouw gezondheid, relaties en seksualiteit, carrière en gezin op één plek. Luister naar de cursussen tijdens het wandelen of onder het geven van een nachtvoeding.


Wat zeggen moeders over How about mom:

“Oh, wat heb ik veel opgezocht in die eerste weken als moeder... de adviezen vliegen je om de oren. Doordat jullie betrouwbaar zijn, is de app echt enorm waardevol. Gaat mij in ieder geval bij een evt. volgende baby veel google-werk, maar nog belangrijker: onzekerheid, schelen.” - Veerle

“Wat een super mooie app! Heel handig en bruikbaar. Goede informatie en tips. Ik ga hem aan mijn vriendinnen aanraden.” - Elisa

“Wat geweldig het lichaam gedeelte zeg! Zo helder en handig allemaal. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien.” - Liza

“Een app zonder poespas, onzin en eeuwige verkleinwoordjes” - Vera

You may also like these apps