Bitzara Kota Belud App

Bitzara Kota Belud App

Apps Ini adalah TRUSTED LINK untuk MEMUDAHKAN kita log in ke ...

App details


Sponsored Links
1.0
4.0.3 and up
Everyone
1+
1

5 (100%) 1 votes

App description


Apps Ini adalah TRUSTED LINK untuk MEMUDAHKAN kita log in ke akaun bitzara.
LINK yang terdapat dalam apps ini adalah di ambil daripada http://bitzara.com/.
Apps ini juga hanya menggunakan LINK dan TIDAK AKAN menganggu akaun anda. Anda hanya perlu log in seperti biasa.

APA ITU BITZARA???

Asalamualaikum dan salam sejahtera. Sekiranya anda sedang mencari sebuah program penjanaan pendapatan secara pasif setiap hari, kini anda sudah berada didalam laman web yang betul. Sebelum itu, izinkan kami memperkenalkan latar belakang kami, dan sedikit pengenalan berkenaan program ini.

Kami merupakan beberapa orang usahawan yang bertapak di Malaysia. Sejak beberapa tahun di kebelakangan ini, kita mendapat berita bahawa harga Bitcoin telah melonjak naik begitu tinggi sekali. Rasanya tidak perlu lagi kami perjelas apa itu Bitcoin kerana kami percaya rakyat di negara ini sudah celik IT dan tahu akan kewujudan matawang jenis baru ini. Sekiranya anda masih baru dan inginkan informasi berkenaan Bitcoin, anda kami sarankan untuk mendapatkan maklumat tersebut melalui laman carian Google.

Oleh yang demikian, kami juga tidak mahu melepaskan peluang keemasan ini. Melalui perkongsian modal yang kami ada , kami telah berjaya membina sebuah pusat mining dan trading Bitcoin. Pada awalnya kami hanya menjalankan operasi mining dan trading Bitcoin secara kecil-kecilan sahaja.

Dalam beberapa bulan operasi mining dan trading ini dijalankan, kami hanya mampu memperoleh keuntungan yang terlalu sedikit dan tidak berbaloi jika dibandingkan dengan masa serta kos yang kami tanggung.

Oleh kerana kekangan dari segi modal, kami tidak mampu untuk menjana keuntungan yang lebih tinggi didalam trading Bitcoin apatah lagi untuk menambah mesin mining yang mana kos untuk sebuah mesin mining ini adalah sekitar RM10,000-RM20,000 seunit, dan jika ingin menjana keuntungan yang tinggi, kami memerlukan sekurang-kurangnya 100 unit mesin mining.

Di sinilah tercetusnya idea kami untuk membuka program BITZARA ini.

Bermula pada bulan Oktober 2017, pihak kami telah melancarkan laman web program ini untuk menjemput sesiapa sahaja yang memiliki modal untuk menjadi salah seorang “funder†program mining dan trading Bitcoin kami.

Dengan adanya program seperti ini, kita sebenarnya mewujudkan satu situasi “win-winâ€. Pihak kami dapat menjana keuntungan melalui mining dan trading BITCOIN dan anda pula sebagai “funder†akan dibayar profit daripada jumlah modal yang anda keluarkan untuk program kami.

Pihak kami percaya tawaran yang dibuat ini amat berbaloi untuk kedua-dua belah pihak.
Permission:
1. Aplikasi bukan virus.
2. Didalam T&C kami tiada sebarang larangan untuk ahli membuka blog/ laman web atau aplikasi berkenaan program ini yg bertujuan mempromosikan program ini kepada orang ramai dengan syarat tidak merubah/ menokok tambah/ yang bercanggah dengan apa yg kami tawarkan.

Pihak kami perlu menyiasat dahulu adakah aplikasi ini dihasilkan oleh salah seorang ahli program ini hanya sebagai salah satu cara beliau mempromosikan refferal link miliknya.

Kami juga ada menemui beberapa laman web yg dihasilkan hanya sebagai tujuan promosi, jadi ianya tidak bercanggah dengan T&C.

Harap maklum.

**semoga aplikasi ini dapat memudahkan kita semua. Silakan rate dan komen untuk cadangan dan penambahbaikan aplikasi.
#TerimaKasih

You may also like these apps